D’accessos, escoles i visites

DSCN2843
CAT AMS DSCN2843 L’accés Salt venint de la sortida de l’AP7 Girona sud vist des de la rotonda de Mururoa. Fotografia: Jofre Ferrer

DIA 25

  ANY 2005

El Ministeri de Foment cedeix a Salt el tram de carretera d’accés a l’autopista AP-7 que té una llargada de 850 metres i abasta l’espai que comprèn des del peatge de l’autopista AP-7, al terme municipal de Salt, fins al límit amb el municipi de Girona.

DIA 26

  ANY 2006

La senyora Núria Raventós, vídua de Joan Coma i Cros, un dels germans fundadors de l’empresa, visita les instal·lacions de la Factoria Cultural Coma Cros. La vídua del fundador anava acompanyada de 25 persones entre fills, nets i besnéts, que van ser rebuts a la casa consistorial i després van fer una visita guiada a la instal·lació.

DIA 27

  ANY 2008

S’inicia la primera escola taller amb un total de 16 alumnes-treballadors. El programa, que té una durada de 2 anys, imparteix els mòduls de jardineria i de paleta-enrajolador. Es tracta d’un programa públic que té com a finalitat oferir una sortida laboral a joves amb baixos nivells formatius d’entre 16 i 24 anys i en situació d’atur.

DIA 29

  ANY 1906

El mestre de Salt, Pere Gallostra, és nombrat representant de la Societat General d’Autors Espanyols a la província de Girona i al poble de Salt.

  ANY 2010

El ple de Salt decideix rebutjar l’ús del burca i el nicab als espais i equipaments públics, però el govern va evitar regular-ho i establir una prohibició del vel islàmic. La decisió es va prendre en forma de moció després de negociacions entre els diferents grups polítics municipals.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s