D’accessos, escoles i visites

DSCN2843
CAT AMS DSCN2843 L’accés Salt venint de la sortida de l’AP7 Girona sud vist des de la rotonda de Mururoa. Fotografia: Jofre Ferrer

DIA 25

  ANY 2005

El Ministeri de Foment cedeix a Salt el tram de carretera d’accés a l’autopista AP-7 que té una llargada de 850 metres i abasta l’espai que comprèn des del peatge de l’autopista AP-7, al terme municipal de Salt, fins al límit amb el municipi de Girona.

DIA 26

  ANY 2006

La senyora Núria Raventós, vídua de Joan Coma i Cros, un dels germans fundadors de l’empresa, visita les instal·lacions de la Factoria Cultural Coma Cros. La vídua del fundador anava acompanyada de 25 persones entre fills, nets i besnéts, que van ser rebuts a la casa consistorial i després van fer una visita guiada a la instal·lació.

DIA 27

  ANY 2008

S’inicia la primera escola taller amb un total de 16 alumnes-treballadors. El programa, que té una durada de 2 anys, imparteix els mòduls de jardineria i de paleta-enrajolador. Es tracta d’un programa públic que té com a finalitat oferir una sortida laboral a joves amb baixos nivells formatius d’entre 16 i 24 anys i en situació d’atur.

DIA 29

  ANY 1906

El mestre de Salt, Pere Gallostra, és nombrat representant de la Societat General d’Autors Espanyols a la província de Girona i al poble de Salt.

  ANY 2010

El ple de Salt decideix rebutjar l’ús del burca i el nicab als espais i equipaments públics, però el govern va evitar regular-ho i establir una prohibició del vel islàmic. La decisió es va prendre en forma de moció després de negociacions entre els diferents grups polítics municipals.

 

Anuncis