Inauguració de la guarderia de la Coma-Cros

3727
Inauguració de la guarderia de la Coma-Cros. Fons 401 Coma Cros. Arxiu Municipal de Salt

El 30 d’octubre de 1954 la fàbrica tèxtil Coma Cros inaugurava una guarderia infantil i diverses instal·lacions esportives: una pista de bàsquet que serveix també per a patinatge i un camp de futbol.

L’acte va ser presidit pel bisbe de Girona, el governador Civil, Luis Mazo Mendo, i el senyor Joan Coma-Cros amb diversos membres de la seva família.

La porta de la nova guarderia estava tancada amb una cinta amb la bandera espanyola que va ser tallada protocolàriament per Núria Pérez de Coma i Cros i Núria Raventós de Coma i Cros. La primera instal·lació beneïda pel bisbe va ser la capella i seguidament els assistents van visitar les diferents sales de la guarderia de la qual se’n farien càrrec sis religioses de l’ordre de les Germanes Filles de l’Immaculat Cor de Maria.

En acabar l’acte i els parlaments, els assistents, juntament amb el personal de Coma y Cros, SA Barcelona van ser convidats en un cèntric hotel de Girona.


2 thoughts on “Inauguració de la guarderia de la Coma-Cros

  1. Apart del sr. Joan Coma Cros, també hi ha el sr. Lluís Coma Cros i derrera i surt el “hermanu” Fernando. Ara no i vull fer-me fort però crec era el any 1953. Junt amb en Jordi Vilanova vàrem ser els primers escolans de la capella de la guarderia i el capellà era mn. Vicens Vila i la missa era a les 7 del matí, cada dia. deunido.

    Liked by 1 person

Els comentaris estan tancats.