Arxiu Municipal de Salt

2011-10-07 (2)
Sala de consulta

L’Arxiu Municipal de Salt és el servei especialitzat en la gestió, el tractament i la conservació dels documents que produeix i ha produït al llarg dels anys l’Ajuntament de Salt com a institució de govern del municipi. Així mateix és l’encarregat de recuperar i salvaguardar el patrimoni documental de Salt no produït directament per l’Ajuntament, però sí vinculat a la vila per raons territorials, socials, econòmiques, culturals, polítiques, d’interès general. etc.

L’Arxiu fa les tasques d’organització, identificació, classificació i ordenació, de tutela, de gestió, de descripció, de preservació, de difusió i d’aquest patrimoni documental per tal de preservar-lo i posar-lo a disposició dels investigadors i de la ciutadania en general.

A més, l’Arxiu és un dels òrgans responsables de la implantació i desenvolupament del sistema de gestió documental dins de l’Ajuntament de Salt amb la finalitat de facilitar la tramitació administrativa, la seva normalització i homogeneïtzació per tal d’accedir a una major eficiència i eficàcia per a la ciutadania i complir amb els preceptes de transparència administrativa i garantir el dret d’accés a la informació pública.

Consulta aquí que t’ofereix l’Arxiu.

Consulta aquí que es conserva a l’Arxiu.

A més a més:

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s