2000 – 2009

  • 2002: s’inicia la programació de La Mirona. Entra en funcionament el CEIP Mas Masó.
  • 2003: el Sr. Jaume Torramadé és reelegit alcalde de Salt. S’inaugura el nou local de la biblioteca d’en Massagran, al carrer Major i l’escola bressol municipal, que rebrà el nom de “El lledoner”. S’adjudiquen les obres del projecte del vial Sud. Es presenta el llibre “Jesús el Natzarè” de Salvador Sunyer.
  • 2004: s’inaugura la remodelació del Mercat Municipal de Salt i la nova piscina coberta. Entra en funcionament l’Hospital de Santa Caterina, integrat dins el Parc Hospitalari Martí i Julià. Comencen a funcionar el CEIP Nou, al costat del CEIP El Pla i el centre de secundària SES de Salt. Es publica el llibre “La cultura no té fronteres”. La biblioteca celebra el 50è aniversari. Es presenta el nou edifici del Parc Hospitalari. S’aprova el pla per a la convivència Laos-Salt. L’Ajuntament aprova el projecte Salt 70. Es recupera l’aiguamoll del Veïnat. S’obre al trànsit la ronda sud entre Salt i Girona.
  • 2005: inauguració del Complex Comercial Espai Gironès. Inauguració de l’escola universitària de fisioteràpia Garbí, projectada pels arquitectes Valèria Barbra, Lluís Laderia i Irma Cases. Es troben restes d’una ocupació humana de 300.000 anys. La Festa Major es trasllada a la nova zona esportiva. Salt s’adhereix al domini .cat. s’inaugura el primer centre per a víctimes de violència domèstica. Presentació del projecte “Patis oberts”. S’inicia la urbanització del Mas Masó. L’Ajuntament s’adhereix al projecte “Apadrinem escultures”.
  • 2006: El CEIP Mas Masó deixa els barracons i per instal·lar-se en un nou edifici, mentre el nou CEIP La Devesa ocupa provisionalment l’espai que ha deixat l’escola Mas Masó. Es posa la primera pedra del pavelló de gimnàstica. La consellera Geli col·loca la primera pedra del segon centre d’atenció primària de Salt. El nou centre es construeix al costat de l’escola El Pla de Salt, amb dues plantes, i una superfície de 1.600 m². S’engega la campanya “Bondia Salt”. El 10 d’octubre s’inaugura la nova Biblioteca Pública de Salt (c/ Sant Antoni, 1-Coma Cros).
  • 2007: a primers d’any entra en funcionament la nova llar d’infants, que tindrà per nom El Carrilet. Commemoració dels 1125 anys de la parròquia de Sant Cugat de Salt. El CEIP Nou de Salt, rep el nom de CEIP El Gegant del Reg. Presentació de les noves llúdrigues de la plaça de la Vila. Se signen els convenis per què l’Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia i el Centre d’Arts Escèniques es traslladin a la Coma Cros. Rosa M. Puig és nomenada Filla Predilecta de Salt. Ramon Torramade és nomenat Fill Adoptiu. Salt presenta les I Jornades de Bioenginyeria. L’Once treu un cupó de la vila de Salt. Inauguració de les instal·lacions de la Porsche. Eleccions municipals. El Museu de l’Aigua passa a la Coma Cros. El dia 10 de maig s’inaugura el nou espai del Centre de Suport del Gironès de la UOC. El 17 de juny, Iolanda Pineda Balló és elegida alcaldessa de Salt. El 20 de juliol s’inaugura el Parc del Rec Monar. El Centre d’Arts Escèniques (El Canal) presenta la seva primera programació. El 21 de setembre s’inaugura el CEIP Mas Masó. El 17 i 18 de novembre es porta a terme el 3r Congrés de la Immigració a Catalunya.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.