Reproducció de documents

Què és?

La còpia de documentació: documents administratius, plànols, cartells, fotografies, programes, etc. en qualsevol format i suport.

L’autorització de reproduccions i còpies de documents i imatges no atorga cap dret de propietat intel·lectual o industrial a qui la faci o obtingui.

Qui pot demanar una reproducció?

D’una manera general, totes les persones a títol personal o en representació de qualsevol persona jurídica legalment constituïda tenen dret a accedir i obtenir còpia dels documents o la informació que contenen.

Com demanar-les?

Presencialment a l’Arxiu dins de l’horari previst per a l’atenció al públic.

Per telèfon: 972 249 191 extensió 1209 (consultes) o extensió 1206 (direcció)

Per correu electrònic: ARXIU@salt.cat

En tots els casos serà necessari la presentació d’una sol·licitud de reproducció de documentació de l’Arxiu.

Quan demanar-les?

En qualsevol moment.

Cost

L’expedició de còpies i la transposició a formats diferents de l’original poden restar subjectes al pagament d’un preu públic estipulat per les Ordenances Fiscals vigents.

Terminis de lliurament

Les còpies de documents consultats presencialment a l’Arxiu s’atenen de forma immediata o, si no és possible per motius tècnics o de disposició de la documentació, el termini màxim per lliurar la reproducció és de 10 dies.

Les peticions realitzades mitjançant sol·licitud presentada al Registre General de Documents es responen en un termini màxim de 10 dies.

Restriccions

El dret de còpia pot tenir les mateixes denegacions o restriccions que el dret d’accés, per vulneracions del dret d’autor o per raons de conservació.

També pot ser denegada la còpia, sobretot de documents de fons privats, si així es va establir en la clàusula de donació per part del dipositant.

Reclamació

Les reclamacions per la denegació de còpia de documents públics les podeu presentar, prèviament, a l’Ajuntament de Salt mitjançant sol·licitud, o bé potestativament, a la CNAATD o en la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP).

Legislació